Sparxpres – Din genvej til hurtige penge

Hos Sparxpres kan man ansøge om hurtige lån på mellem 5.000 og 50.000 kr. Sparxpres er en del af SparNord. SparNord er blandt de største banker i Danmark med 78 afdelinger fordelt over hele landet. Sparxpres er den del af SparNord, der har specialiseret sig i lån til private kunder. Siden 1991 har Sparxpres lånt ud til private kunder i hele landet. Når man låner hos Sparxpres sker det hurtigt og nemt, og samtidig er man sikret et fleksibelt lån. Ved at låne hos Sparxpres får man også sikkerheden ved at låne pengene i en stor og anerkendt dansk bank.

Læs mere om Sparxpres her

Lån hos Sparxpres

Som sagt kan man hos Sparxpres låne mellem 5 og 50 tusind kr. til lige, hvad man har lyst til. Man behøver nemlig ikke give en forklaring på, hvad pengene skal bruges til, når man låner hos Sparxpres. Derimod kan man bruge pengene på lige, hvad man har lyst til – heriblandt ferier, husrenovering eller noget helt tredje. Sparxpres er godt for dem, der står og mangler penge her og nu. Et lån hos Sparxpres er nemlig superhurtigt, idet alle kunder er garanteret et svar indenfor 24 timer og ofte før. Af kunden kræver det kun, at han eller hun udfører et ansøgningsskema, som man kan finde på hjemmesiden. Et lån hos Sparxpres kan altså gøres over nettet fra mobilen, computeren eller tabletten. Bliver lånet godkendt, er pengene hurtigt inde på kontoen, og derfor er lånet velegnet for dem, der står og skal bruge penge i øjeblikket. At lånet er hurtigt, betyder dog ikke, at lånet ikke foregår under helt ordnede forhold. Hos Sparxpres er de nemlig grundigere end andre låneudbydere, og derfor tager det også 24 timer i stedet for få sekunder eller minutter at godkende lånet. Sparxpres ønsker nemlig at være ansvarlige og være sikre på, at deres kunders økonomi fortsat er sund. Derfor kan det ske, at Sparxpres afslår et lån eller tilbyder et andet end det, kunden forespørger. Dette gøres for at sikre kundens økonomi og budget ikke knækker ved de månedlige betalinger. Er man i tvivl om noget, kan man desuden hele tiden få fat i Sparxpres’ kundeservice, der sidder klar til at svare på spørgsmål og rådgive omkring et eventuelt lån.

Lån med Sparxpres her

Tryghed

Sparxpres går meget op i at sikre deres kunders tryghed omkring lånet. Selvom man har taget et lån, er det nemlig stadig vigtigt, at man kan sove godt om natten. Derfor tilbyder x Sparxpres Økonomi Sikring til alle lån. Sparxpres anbefaler alle lånere at tegne en Økonomi Sikring sammen med lånet, da denne forsikring sikrer kunden, hvis der skulle ske noget. Det kan for eksempel gælde for arbejdsløshed, sygdom eller i værste tilfælde dødsfald. Er uheldet ude, er kunden med en Økonomi Sikring derfor fri for at skulle bekymre sig om den månedlige afbetaling på lånet og kan i stedet koncentrere sig om at finde nyt arbejde, blive rask eller på anden vis håndtere de opståede problemer. Med Sparxpres’ Økonomi Sikring er alle kunder derfor tilbudt et ikke kun hurtigt, men også sikkert og trygt lån hos Sparxpres.

Læs meget mere hos Sparxpres her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.