Spar på kostbudgettet

Spar penge på dit kostbudget nu og her og i fremtiden med disse tips og tricks, som også vil virke om 5 år. Vi danskere smider rigtig meget mad ud hvert år og er blevet meget fokuseret på sidste salgsdato, i stedet for at kigge på, hvornår sidste anvendelsesdatoen er. Der er nemlig stor forskel på disse to anmærkninger. Du kan sagtens bruge noget kød eller andet selvom det har overskrevet sidste salgsdato, men du bør være mere varsom med at spise det, hvis det har overskrevet sidste anvendelsesdato, da det er den dato, der er vigtig for, hvornår du bør spise eller smide noget ud.

Har du haft købt noget på sidste salgsdato og haft det i fryseren og tøet det op, bør du altid lugte til dit kød og andet om det stadig lugter frisk. Har det en forkert farve og lugter grimt, skal du smide det ud, men lugter det fint og har den rigtige farve, kan du godt bruge det til din madlavning.

En god ting er at lave ugentlige madplaner samt indkøbslister, så du hele tiden ved hvad du skal have at spise samt hvad der skal købes ind. Så vil du kunne nøjes med kun at skulle handle stort ind en gang og ikke småhandle hele tiden, da det er det, der i sidste ende koster rigtig mange penge om måneden. Man får stort set aldrig kun handlet det man skulle have i en butik, hvis du kun går derind efter 2-5 ting, så er der altid nogle andre tilbud der lokker og derfor kan det hurtige kan madbudgettet hurtigt blive højt.

Derudover bør du kigge i tilbudsaviserne, da du ofte her vil kunne spare mange penge på dagligvarer og andet. Det kan godt betale sig, at bruge lidt tid på at kigge samtlige tilbudsaviser igennem og hvis du ikke får dem via reklamer i papirform, kan alle tilbudsaviser findes flere steder på nettet. Det er helt gratis og der findes flere sider, der har lavet en oversigt og samtlige supermarkeder, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du skal handle ind til næste uges madplan.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.