Santander

De fleste har hørt om Santander banken før, og det er der en god grund til. Det spanske Banco Santander er nemlig den største bank i Eurozonen og blandt de største på verdensplan. Hele Banco Santander har i dag mere end 180.000 ansatte på verdensplan og kunder i mere end 40 lande. Banco Santander blev grundlagt tilbage i 1857, og Santander Consumer Bank i Danmark er en del af den. Den danske del af banken blev stiftet i 2007 med kun en enkelt ansat, men i dag er der over 100 ansatte bare i Danmark, som arbejder på hovedkontoret i Hvidovre.

Læs mere om Santander her

Lån med Santander

Santander Consumer Bank fungerer i Danmark både som bank og låneudbyder. Santander ønsker at gøre menig mands ønsker om for eksempel en ny bil, et nyt køkken eller noget helt tredje til virkelighed, og derfor tilbyder Santander Consumer Bank flere forskellige løn. Banken tilbyder for eksempel bilfinansiering og privatlån på op til 350.000 kr.

Bilfinansiering kan foregå både som billån, leasing, MC lån, et campingvognslån eller hvordan låneren ønsker det. Privatlånene kan ligge på alt mellem 10.000-350.000 danske kr. og henvender sig derfor til mange forskellige kunder. Hos Santander Consumer Bank fås lånene til en fast lav rente fra 3,9%. Som Eurozonens største bank, føler Santander Consumer Bank, at de har noget at leve op til, og derfor tilbyder de lån, der er både billige og sikre.

Ønsker man at låne hos Santander Consumer Bank, kan man nemt forespørge på nettet og få et hurtigt svar. Det spiller ikke nogen større rolle, hvad pengene skal bruges til – med Santander Consumer Bank er det nemlig ikke nødvendigt udførligt at fortælle, hvad pengene skal bruges til. Hos Santander kan du nemlig låne til lige det, du vil, og gøre din drøm til virkelighed med det samme. Men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med sikkerheden. Santander Consumer Bank tilbyder nemlig sikre lån og en ekstra SAFE forsikring, der tilbyder låneren fuld tryghed ved alle sider af lånet.

Find et godt lån hos Santander her

Santanders værdier

Som sagt føler Santander, at størrelsen giver noget at leve op til. Derfor bestræber Santander og bankens medarbejdere sig på at leve op til deres værdier. Blandt nøgleordene for Santanders værdier er blandt andet ”ledende” og ”dynamisk”.

Santander Consumer Bank ønsker nemlig at være ledende på markedet, og det kan de blandt andet opnå ved hele tiden at søge nye muligheder og forsøge at optimere deres services på en daglig basis. Derudover er det også blandt bankens værdier altid at fokusere på kunden og forsøge at give kunden den bedst mulige oplevelse, både i forbindelse med lån og andre foretagender. Banken søger desuden at være innovative og udvikle sig, samtidig med at banken vil være en stærk virksomhed: Santander fokuserer på den rette balance mellem tillid, sund skepsis og rettidig omhu.

Kort sagt søger Santander og medarbejderne altid at arbejde mod gensidig troværdighed ved at være åbne og ærlige, samt at være både professionelle og effektive i de forskellige arbejdsopgaver. Santander Consumer bank arbejder hele tiden hen mod at være en af verdens bedste banker og låneudbydere, og Santander fokuserer på deres kunder. Santander ønsker at gøre kundens drøm til virkelighed, og derfor tilbyder banken også lån til lave renter og med den gode service i højsædet.

Læs mere om Santander her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.