Nemt og let at låne penge med Vivus

Et mikrolån er det samme som et kviklån, minilån eller hurtiglån. Alle termerne dækker over det samme: nemlig et lån på et lille beløb og med en kort løbetid. Vivus mikrolån henvender sig til private, og der tilbydes lån på alt mellem 100 og 12.000 kr. Et mikrolån kan være en god ting, hvis der opstår uforudsete udgifter. Det kan for eksempel være et tv, der går i stykker, en bil, der skal til reparation eller noget helt tredje.

Lever man på budget, er der ikke nødvendigvis plads til at lægge ud for sådanne udgifter, og her kan et mikrolån være en god ting. Hos Vivus er det hurtigt både at ansøge og få pengene, sådan at man hurtigt og smertefrit kan få bragt tingene i orden.

Læs mere her

Vivus

Vivus har været på markedet siden 2012 og har i dag mere end 70.000 kunder rundt omkring i Danmark. Siden har altså stor erfaring med udlån til private kunder og tilbyder som sagt også mikrolån. Vivus mikrolån rangerer som sagt mellem 100 til 12.000 kr., men som noget særligt giver Vivus muligheden for at låne op til 6.000 kr. uden at skulle betale noget ekstra.

Det betyder, at man kan låne op til 6.000 kr. og ikke betale mere end 6.000 kr. tilbage, hvis man betaler indenfor 30 dage. Dette gælder for det første lån, man tager, og Vivus kalder det selv for muligheden for at afprøve deres mikrolån som ny kunde. Låner man mere end 6.000 eller er man fast kunde, skal man betale en fast, lav rente. Ved hjælp af låneberegneren på Vivus hjemmeside, kan man hurtigt og overskueligt finde frem til den bedste løsning for en selv.

Læs mere om Vivus her

Hvem kan ansøge?

Der er naturligvis nogle krav, når det kommer til at foretage et mikrolån hos Vivus. Blandt andet skal man være mindst 20 år gammel, have NEM-ID og være dansk statsborger med dansk bankkonto, telefonnummer og folkeregisteradresse. Desuden skal man ikke være registreret i RKI som dårlig betaler. Er man i tvivl om man kan låne hos Vivus, kan man udfylde ansøgningsformularen. Typisk får man et hurtigt svar – den gennemsnitlige svartid ligger lige i øjeblikket på 12 sekunder. Lånet er først bindende, når man har skrevet under, og derfor kan man godt få svar på, om man kan låne, uden rent faktisk at binde sig eller betale noget som helst.

Ansøg hos Vivus her

Mikrolån på kundens betingelser

Vivus bryster sig af at være en låneformidler, der tilbyder lån på kundens præmisser. Det betyder blandt andet, at det er helt op til kunden, hvad han eller hun vil bruge pengene til. Samtidig behøver kunden heller ikke stille nogen sikkerhed for pengene, når han eller hun låner hos Vivus. Er der problemer med at betale af, er det desuden muligt at forlænge lånet hos Vivus, så man ikke ender i en ustabil økonomisk situation. Vivus kan prale med fuld kundetilfredshed og 5 stjerner på trustpilot, hvilket de selv grunder i deres fokus på kunderne og deres individuelle situation.

Hvis man ønsker at låne hos Vivus kan man vælge at gå på siden og ansøge derfra, hvilket ikke tager mere end 5 minutter. Er man i tvivl om noget eller har spørgsmål til det ene eller det andet, sidder der folk klar hos Vivus kundeservice til at opklare mysterierne og besvare spørgsmålene. Her kan man også få hjælp til, om et mikrolån er det rigtige valg for en, eller om man hellere skulle overveje en af Vivus andre lånemuligheder.

Læs mere om Vivus her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.