L’easy – Elektronik og kontantlån lige ved hånden

De fleste kender formentlig L’EASY som forhandler af hvidevarer, elektronik, køkkenmaskiner og lignende. L’EASY står dog også gerne for at låne forskellige størrelser beløb ud til en fast, lav rente. L’EASYs historie strækker sig helt tilbage til midt i 1980’erne og har siden vokset sig til en stor koncern med op mod 900 ansatte. Når man køber noget hos L’EASY kan man både vælge at betale det hele med det samme eller låne pengene, hvorefter man betaler dem tilbage ifølge en afdragsaftale. L’EASY tilbyder dog også lån til anden brug end på deres produkter. Ens for alle L’EASYs services er den høje imødekommenhed og fleksibilitet, der kendetegner dem.

Læs mere om Leasy her

Lån med L’EASY

L’EASY har flere forskellige typer af lån, heriblandt kontaktlån og lavrentelån. Hos L’EASY kan kunder låne beløb fra 5.000 til 50.000 kr. og betale af over alt mellem 24 og 72 mdr. På den måde kan man som kunde hos lån hos L’EASY selv bestemme, hvor meget man vil betale af pr. måned og på den måde tilpasse lånet ens budget. Når man låner hos L’EASY, er det ikke påkrævet at give en forklaring på, hvad pengene skal bruges til. Pengene kan kort sagt bruges til alt fra regninger til forbrug – det betyder ikke noget for L’EASY. Med et lån fra L’EASY kan man altså gøre drømmen til virkelighed, uanset hvad drømmen går ud på. På L’EASYs hjemmeside kan man med låneberegneren finde frem til den månedlige ydelse ved det ønskede lånebeløb og løbetid.

Herefter sender man en ansøgning med oplysninger om en selv samt med detaljer om det begærede lån. L’EASY vender tilbage så hurtigt som muligt via telefon, efter at oplysningerne er blevet behandlet. Kunderne kan altid føle sig trygge ved at opgive personlige oplysninger til L’EASY, for alle af den slags oplysninger behandles helt fortroligt. Bliver lånet godkendt, kommer pengene direkte ind på kundens bankkonto og står derefter til fuld rådighed. Det er altså både hurtigt og nemt at komme til at låne hos L’EASY.

Lån hos Leasy her

Fleksibilitet og sikkerhed

Ved et lån hos L’EASY får kunden fuld fleksibilitet. Det ses blandt andet på det faktum, at man selv kan bestemme, hvor meget man vil betale af hver måned. På den måde undgår man at skulle kæmpe hver måned for at få det til at løbe rundt på hjemmefronten. Samtidig får man hos L’EASY sikkerheden ved at låne penge hos en stor virksomhed, der har styr på deres sager. Hos L’EASY er det altså ikke kun nemt og hurtigt at låne pengene til at gøre ens drøm til virkelighed, men også sikkert og fleksibelt. På den måde kan man holde overblik over og styr på sin økonomiske situation efter man har taget sit lån. Ønsker man at låne hos L’EASY, skal man ind på hjemmesiden. På L’EASYs hjemmeside kan man som kunde nemlig læse mere om, hvad man selv kan få ud af et lån, ligesom man hurtigt og hjemmefra kan ansøge om et lån.

Læs mere hos Leasy her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.