Lån ikke penge for sjov

Lån ikke penge for sjov

Lån ikke penge for sjov

Selvom det er blevet meget let at låne penge nu om dage, og selvom det ikke tager meget mere end et par minutter og nogle få klik på din mobil eller PC, er der ingen grund til at låne penge, hvis du ikke virkelig har brug for det.

Der er ingen grund til at låne penge for sjov. Det kan hurtigt blive dyrt for dig at låne penge, og så er det jo ærgerligt, hvis du bare har taget lån uden en ordentlig grund til det.

Besøg Glyptoteket i dag og få en sjov dag i København.

Det kan koste mange penge at låne

Grunden til, at det ikke er for sjov, at du skal låne penge, er jo, at det kan ende med at koste dig mange penge at låne. Selv et lille lån kan med en stor rente ende med at koste dig dyrt.

Derfor er det meget bedre, hvis du kan spare op til de ting, du gerne vil købe, så du kan købe dem kontant. En iPhone til 8.000 kroner kan hurtigt ende med at koste meget mere, hvis du har valgt at låne de 8.000 kroner.

Lån kun hvis det er nødvendigt for dig

Derfor er der ingen grund til at låne penge, med mindre det er virkelig nødvendigt for dig, og du ikke har nogle andre valgmuligheder. Er der kommet en pludselig regning, som du ikke har nogle andre måder at betale på, er det klart, at det kan være nødvendigt med et lån.

Men det kan være en god idé at lade være med at låne penge til eks. forbrug, da du ikke får noget reel værdi ud af det, og du bare kommer til at danne dig en stor gæld. Så en god idé er, at lade være med at låne penge til fornøjelser som cafébesøg, tivoli ture, shopping eller hvad det nu kan være.

Husk at betale dine regninger til tiden

Så er det også meget vigtigt, at du sørger for at betale dine regninger til tiden, hvis du ender med at låne penge. Har du fået et lån, er det vigtigt, at du sørger for at betale den månedlige ydelse hver eneste måned, da du ellers kan ende i inkasso og på sigt i RKI, hvilket lukker rigtig mange døre og muligheder for dig, især når det kommer til at låne.

Er du RKI, kan du eks. ikke bare lige låne til en bil eller bolig, og selv kviklån bliver næsten umulige for dig at få, hvis du står i RKI.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.