Fedt WordPress plugin til sociale medier

Driver du en blog på nettet, så er det ofte en god ide at tilføje de sociale medier til bloggen, så brugerne kan +1’e dit indhold på Google plus og trykke “synes godt om” på Facebook mv.

Et godt plugin

Der findes mange plugins til WordPress som kan tilføje ikoner til de sociale medier. Der er også mange af disse plugins der er helt gratis at benytte. Derfor kan det være super vanskeligt at vælge hvilket plugin man skal benytte til sin blog.

WP Social

WP Social udvikler plugins til WordPress der kan hjælpe i mange forskellige former med de sociale medier. Specielt vil vi fremhæve WP Social SEO Pro, som gør din optimere din hjemmeside i søgemaskinerne ift. de sociale medier. Bl.a. hjælper pluginnet med open graph, så dit indhold bliver tagget på den rigtige måde. Dermed ved en søgemaskine som Google meget bedre hvad de forskellige elementer på din hjemmeside er. Du kan også indstille hvilke billeder der skal vises og hvilken tekst der skal vises, når du f.eks. deler dit indhold på Facebook eller et af de andre sociale medier.

Derudover kan pluginnet naturligvis hjælpe med de almindelige knapper til de sociale medier, og de vælger selv hvilke medier der er relevante for din hjemmeside.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.