En lang løbetid på lånet kan være at foretrække

En lang løbetid på lånet kan være at foretrække

En lang løbetid på lånet kan være at foretrække

Vil du gerne have nemt ved at betale af på dit lån, kan det være smart at overveje at få en lang løbetid på lånet.

Lån penge og køb nye rullegardiner.

Brug en låneudbyder hvor du selv kan vælge løbetiden

Vil du gerne have mulighed for at få en lang løbetid på dit lån, kan det være klogt at finde en låneudbyder, hvor du selv har mulighed for at sætte løbetiden. Nogle steder er løbetiden jo fastsat på forhånd. Det kan fx være til tre, seks eller tolv måneder. Men søger du en længere løbetid på lånet, bør du kigge efter de låneudbydere, hvor du selv kan skrue op og ned på løbetiden, som du har lyst til. Her kan du ofte vælge en løbetid på op imod 10 år eller mere.

En lang løbetid kan dog give et dyrere lån

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at en lang løbetid naturligvis også har sin pris. Jo længere tid du har til at betale lånet af i, desto flere renter kan der også nå at løbe på dit lån, og dermed bliver det altså dyrere for dig at låne pengene, hvis du vælger en lang løbetid frem for en kort løbetid på dit lån. Der kan jo fx nå at løbe flere renter på et lån med en løbetid på 36 måneder end på tre måneder.

Find ud af hvad der er vigtigst for dig

Derfor er det også vigtigt at finde ud af med dig selv, hvad der betyder mest for dig. Er det vigtigt for dig at få en lav månedlig ydelse, så du rent faktisk har mulighed for at betale afdraget hver måned, skal du vælge en lang løbetid, hvor du kan tage dig god tid om at betale dit lån af. Er det derimod vigtigt for dig at komme hurtigt af med dit lån, så du ikke skal betale nær så mange renter, kan det være godt at gå efter en så kort løbetid som muligt. Men det er helt op til dig selv at finde ud af.

Klik ind og ansøg om dit lån i dag

Uanset længden af løbetid som du har lyst til at få på dit lån, er det altså en god ide stadig at vælge en låneudbyder, hvor du kan vælge lige netop den løbetid, som du gerne vil have på lånet. Står du og mangler penge her og nu, er det derfor bare med at klikke dig ind og finde din nye låneudbyder med det samme, så du kan komme i gang med at ansøge om dit lån her og nu. Jo hurtigere du ansøger, desto hurtigere kan du også få pengene sat ind på din konto.

Lån penge og køb alu persienner i dag.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.