3 aktiver med lille risiko

Der er flere veje til den økonomiske frihed. At købe aktiver er bestemt en af de bedre. Aktiverne vi nævner har alle et fælles mål: skabe indtægt.

Her får du vores bedste ideer. De er knap så risikofyldte. De kræver ikke den store tid. Og fælles for alle er at de hver måned giver dig penge på kontoen, hvis bare du gør det ordenligt.

Internettets muligheder

Hvis du har sparet 50.000 kr. op, som du overvejer at investere, men endnu ikke ved i hvad, så overvej mulighederne der nu ligger i nettet.

Nettet er stadig nyt. Det er altså kun 20 år gammelt, sammenlignet med jorden som er flere millioner. Vi er kun lige begyndt. Det er gået hurtigt og du kan nu tjene millioner, milliarder og mere end det, alene på nettet. Det ved vi fordi der er nogle som gør det.

Selv unge har fået øje på muligheden. Nogle laver YouTube-film og tjener rigtig godt på det og andre blogger.

Vi er nu kommet ind i en tid hvor nettet fungerer på lige fod med virkeligheden, når det gælder investeringer. Du kan købe en lejlighed. Gøre den i stand, flottere og bedre. Øge værdien. Det samme kan du på nettet.

Udnyt internettets muligheder. Udnyt at det kun lige er startet og slet ikke er slut endnu. Invester penge i nettet. Prøv at besøge siden sitetrader.dk. Der er mange hjemmesider, som omsætter for 10.000 kr. årligt. Hvis du derfor sætter dig ind i nettet, adfærden og hvordan man kan tjene penge her, vil du kunne købe den side for 12.000 kr. Sætte den i stand. Gøre den bedre, flottere og mere værd – ligesom med lejligheden – og så få en indtægt derigennem. Den ville kunne tjene sig ind på 12 måneder. Derefter vil det bare være rent overskud!

Cola automat

Der er folk som tjener på cola automater. De tjener lidt på at have dem stående hos virksomheder. Det kræver lidt arbejde, men investeringen er minimal. En automat koster omkring 15.000 kr. brugt via DBA. Tilbyd derfor en ordning hvor man kan leje din automat. Du kan lave aftaler med handelsgymnasier og kontorfællesskaber. Ordningen du laver kan du være kreativ med. Du kan leje automaten ud gratis, og få indtægt via salg af sodavand.

Setuppet kan være mange. Ideen her er blot en sodavandsmaskine. Det kræver penge up-front af dig, men kan generer penge til dig løbende og give dig afkast på din investering.

Køb og lej det ud

Du kan investerer i aktiver og leje det ud. Det kan være alt mellem himmel og jord.

Du kan købe en crosser og leje den ud.
Du kan købe et termografikamera og leje det ud til dem som vil lave en termografering af boligen.
Etc.

Det skal være noget dyrt. En crosser vil ingen bare købe en søndag formiddag fordi man får ideen at prøve sådan en. Du øger købelysten når du lejer det ud. Selvfølgelig kan du ikke leje den ud for købsprisen, men efter 10+ ture bør du kunne tjene pengene hjem, og derfra er det rent overskud.
Det samme gælder for termografikameraet. Det koster omkring 15.000 kr. inkl moms for sådan et. Du kan vel nok leje det ud 1 dag for 500 kr. Hvis du får det markedsført lidt, bør du nemt kunne leje 30 ud på 6 mdr.

Det handler bare om at få en kreativ ide, hvor du vender op og ned på noget. Bare start i det små. Du behøver ikke købe aktier for 100.000 kr. Du kan sagtens købe en hjemmeside, for 10.000 kr. Og sæt dig så ind i det. Brug 2-3 uger på det om aftenen.

Det kræver tålmodighed at tjene lidt ved siden.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.