NUPP

Lån op til 6000 kr. med de første to måneder rentefri

Står du akut og mangler lidt ekstra penge? Uforudsete udgifter der pludseligt er opstået, da uheldet har været ude og din pc eller smartphone er gået i stykker. Det kan også være drømmeferien eller sofaen, du længe har kigget på, som netop nu på tilbud. Uanset om det drejer sig om nødvendigheder eller lidt ekstra forsødelse af hverdagen, så kan det til tider være nødvendigt at tage et lån, for at dække udgifter, man som udgangspunkt ikke havde budgetteret med. Lånene fra Nupp giver dig et hurtigt og fleksibelt økonomisk råderum, der betyder, at du med kort varsel kan finansiere hverdagens små glæder såvel som presserende, uforudsete udgifter.

Få et lån hos NUPP her

Har du en fast indkomst og styr på økonomien, så er vores lån en god og nem måde, at låne penge på. Hos os kan du låne op til 6000 kr. – rentefrit de første 60 dage! Kravene til dig som låner er minimale, ansøgningsprocessen er yderst simpel og du får svar på din ansøgning med det samme. Det eneste krav er, at du er over 19 år, har fast bopæl i Danmark, ikke er registreret i RKI eller Debitor registret og, at du har en fast indtægt.

Herefter søger du blot med cpr.nr., kontooplysninger og NemID, og pengene vil, såfremt du søger i vores ekspeditionstid, være på din konto inden for 30 minutter, og du har desuden 14 dages fortrydelsesret. Vi behandler i overensstemmelse med databeskyttelsesloven dine personoplysninger fortroligt, og der stilles ingen spørgsmål til formålet med lånet. Hos os kan du således låne penge til præcis det, du ønsker og har brug for – hurtigt, nemt og sikkert.

Frihed og fleksibilitet med et lån hos NUPP

Det er en kendt sag, at denne form for lån har en betydeligt højere rente og ÅOP (årlig omkostning i procent), dvs. alle de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet, end et almindeligt forbrugslån. I modsætning til et almindeligt banklån, som man typisk har i mange år, afbetales et kviklån som fra NUPP i løbet af 1 til 3 år, hvorfor renten er højere. Hvad man som kviklånsmodtager i høj grad betaler for, er den fleksibilitet og frihed der følger med de minimale krav til din økonomi og private forhold såvel som den enkle og effektive ansøgningsproces og behandlingstid.

Hos Nupp har du desuden selv mulighed for at bestemme lånets løbetid. Du kan betale via 12, 24 eller 36 ydelser, svarende til en løbetid på 14, 26 eller 38 måneder – inklusiv de to rentefri måneder. Det er helt op til dig selv hvordan du ønsker at afbetale, og kan således frit disponere over dit lån. Med denne form for låneaftale, der løber over 1 til 3 år, er ydelserne så relativt lave, at de månedlige omkostninger er overkommelige at budgettere med. Tilbagebetalingen sker følgelig langsomt over et par år, og kræver intet stort, månedligt indgreb på din konto.

Få et lån hos NUPP her

Gennemsigtighed

Uanset hvilken afdragsordning, du vælger, og hvordan din privat økonomi ser ud, anbefaler vi, at du optager lånet med omtanke og sikrer dig, at du økonomisk er i stand til at tilbagebetale lånet inden for aftalens løbetid.

Som låneudbyder er det naturligvis i NUPPs interesse, at du kan afbetale lånet rettidigt, således at de får deres penge tilbage og du får den bedste oplevelse. Derfor er gennemsigtighed og informativ og vejledende kommunikation afgørende. Alle lånudbydere og banker er per lov forpligtet til at oplyse den årlige omkostning i procent, således at du som låner altid har mulighed for at sætte dig grundigt ind i lånets vilkår, sammenligne de forskellige låneoptioner for derigennem at optage præcis det lån, der passer dig bedst.

Læs mere hos NUPP her

NUPP har udarbejdet tilbagebetalingstabeller, der giver dig et overblik over vilkårene og omkostningerne for de forskellige lånemuligheder, som NUPP stiller til rådighed. Således giver NUPP dig de bedste forudsætninger for at planlægge dit lån og budgettere med det i fremtiden. Det er vigtigt for NUPP som låneudbyder, at låner er fortrolig med aftalens vilkår, således at de så vidt muligt kan sikre sig, at låner er i stand til at betale tilbage inden for aftalens løbetid – til gavn for både Nupp og dig. Med den rette mængde fornuft og omtanke, kan et kviklån hos Nupp være den helt rigtige løsning for dig, der har brug for lidt luft i økonomien for at realisere en af hverdagens drømme – eller finansiere nødvendige, uforudsete udgifter. Nupp gør alt, hvad de kan, for at give dig det bedste, kvikkeste og mest fleksible lån.

Få et lån hos NUPP her