Kassekreditten

Har du brug for at låne penge, kan du låne dem hos Kassekreditten. I Kassekreditten får du en god kammerat, der altid står klar til at hjælpe dig, når du har allermest brug for det.

Hvor mange penge du kan låne, hvordan Kassekreditten bliver bedømt på Trustpilot, og hvilke krav der er for at kunne låne hos dem, tager vi et nærmere kig på her.

Besøg Kassekreditten her

Lån helt ned til 3.000 kroner

En af de mange fordele ved Kassekreditten er, at du kan låne fra helt ned til 3.000 kroner. Der er ikke mange andre låneudbydere på markedet, der tilbyder dig at låne fra et så lavt startbeløb.

Ofte skal du hele op i minimum 5.000 eller 10.000 kroner for at få lov til at låne penge, men det gælder altså ikke hos Kassekreditten.

Læs mere hos Kassekreditten her

Lån op til 15.000 kroner

Hvis du skal bruge flere penge end de 3.000 kroner, kan du låne helt op til 15.000 kroner hos Kassekreditten. Det betyder også, at Kassekreditten bevæger sig i området for minilån, da det ikke er muligt at låne mere end de 15.000 kroner.

Dermed er det ikke Kassekreditten, du skal gå til, hvis du gerne vil låne til en ny bil eller en campingvogn. Jo, hvis det er nogle billige, gamle modeller, der sikkert ikke fungerer, og som kan fås for under 15.000 kroner, kan du godt. Men det er der nok heller ikke stor sandsynlighed for.

Se overblikket over dit lån når du ansøger

Når du ansøger om et lån hos dem, har du mulighed for at danne dig et komplet overblik over dit lån og betingelserne for lånet, når du er i gang med at ansøge. Her bliver du nemlig præsenteret for alle de nøgletal, der er vigtige at kende til, når du skal låne penge.

Det er blandt andet her, du kan se, hvad renten er, hvad ÅOP’en er og meget andet. Disse tal er altafgørende for, hvor meget du kommer til at betale for dit lån i sidste ende, så det er vigtigt at lægger mærke til dem, når du går i gang med at ansøge om lånet.

Læs mere hos Kassekreditten her

Få den nøjagtige månedlige ydelse

I samme boks kan du også tydeligt se, hvor meget du skal betale af på dit lån hver måned. Den såkaldte månedlige ydelse på dit lån. Den er også vigtig at lægge mærke til, da det er tallet for, hvor meget du skal lægge til side hver måned for at kunne betale af på dit lån.

Det er jo rart at vide, om du skal lægge 200, 500 eller 800 kroner af hver måned for at kunne betale af på dit lån. Det kan du også tydeligt se, når du ansøger om et lån hos Kassekreditten.

Besøg Kassekreditten her

Blander sig ikke i hvad du bruger pengene til

Derudover slipper du også for indblanding, hvis du vælger at ansøge om et lån hos Kassekreditten. De går ikke op i, hvad du bruger pengene på, så du er fri til helt bestemt at vælge, hvad du gerne vil bruge dine 3.000 eller 15.000 kroner på.

Når du først har fået pengene, står de bare til fri afbenyttelse på din konto, og så er det ellers op til dig at afgøre, hvad du gerne vil købe for de penge, du har været ude at låne. På intet tidspunkt stiller Kassekreditten spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på.

Læs mere hos Kassekreditten her

Få svar på din ansøgning med det samme

Når du har sendt din ansøgning ind til Kassekreditten, vil du få svar på den med det samme. Dermed slipper du for at skulle sidde og vente i flere dage eller uger på at få svar på, om du nu også kan låne pengene eller ej.

Kassekreditten giver dig et svar med det samme, og i langt de fleste tilfælde vil lånet blive godkendt. Så der er med andre ord ikke noget ventetid eller bureakrati, der skal overstås, før du kan få svar på, om du er blevet godkendt til lånet eller ej.

Besøg Kassekreditten her

Modtag pengene med det samme

Hvis du er så heldig at blive godkendt, kan du også nyde godt af næste skridt – nemlig ventetiden på at modtage pengene. For der er nemlig næsten ikke nogen ventetid. Kassekreditten arbejder med straksbetalinger på deres lån, så lige så snart du er blevet godkendt, vil du altså modtage pengene.

Så ikke nok med, at du ikke skal vente i lang tid på at finde ud af, om du bare er blevet godkendt eller ej. Bliver du godkendt skal du heller ikke vente på at få pengene ind på din konto. De burde komme lige så snart, der er mulighed for det.

5 stjerner på Trustpilot

Det, der også får Kassekreditten til at skille sig ud fra mange af de øvrige låneudbydere på markedet, er, at Kassekreditten har fået 5 stjerner på Trustpilot baseret på gennemsnittet af de mange bedømmelser, der har været af Kassekreditten indtil videre.

Så hvis du vil være sikker på at indgå en aftale med en låneudbyder, der er til at stole på, og som gør hele processen sikker og diskret, bør du altså overveje Kassekreditten. Hele 79% af alle bedømmelser er endt på 5 stjerner. Kombinerer vi både de bedømmelser med 4 og 5 stjerner, dækker det over hele 96% af alle bedømmelser af Kassekreditten.

Læs mere hos Kassekreditten her

Underskriv aftalen med dit NEM-id

Når du har ansøgt og er blevet godkendt til dit lån, skal du underskrive din låneaftale, før du kan få udbetalt pengene. Dette er heldigvis nemt og lige til, da det bare skal gøres ved at bruge dit NEM-id.

Dermed skal du altså bare sørge for at have dit NEM-id lige ved hånden, når du skal ansøge om penge hos Kassekreditten, da du ellers ikke har mulighed for at underskrive den låneaftale, der er afgørende for, om du får pengene eller ej. Underskriver du ikke låneaftalen, kan du heller ikke få pengene udbetalt til din konto.

Besøg Kassekreditten her

Ubegrænset løbetid på dit lån

Det unikke ved Kassekreditten er, at de ikke arbejder med løbetider på samme måder som mange af de øvrige låneudbydere på markedet. Hos mange af de andre udbydere kan du selv vælge din løbetid, og det plejer som regel at kunne gå fra en måned og helt op til 144 måneder i nogle tilfælde.

Hos Kassekreditten er der ikke en fast løbetid. De blander sig ikke i, hvor lang tid du er om at betale pengene af. Så længe du bare betaler de månedlige renter, kan du selv bestemme, om du vil betale lånet ud inden for tre måneder eller tre år.

Læs mere hos Kassekreditten her

Lav månedlig rente

Når du vil låne penge hos Kassekreditten, sker det til en lav månedlig rente på 12,5%. På den måde er du sikker på at få en af de bedste renter, der er på markedet for kviklån, hvis du vælger at låne penge igennem Kassekreditten.

Den lave månedlige rente skal sikre dig, at du har mulighed for nemt og enkelt at betale af på dit lån igen. Der er mange andre steder, hvor du vil finde en rente langt højere end de 12,5%, så den er værd at have med i tankerne, når du skal afgøre, hvor du skal låne penge.

Besøg Kassekreditten her

Lån penge igen

Du har ikke mulighed for at tage flere lån på en gang hos Kassekreditten. Men til gengæld har du altid mulighed for at låne penge igen, når du først har betalt dit lån ud. Har ud lånt 10.000 kroner hos Kassekreditten, kan du låne 10.000 kroner igen, når du har betalt det første lån af. Det er der ikke noget, der forhindrer dig i.

Men desværre kan du ikke tage et yderligere lån på 10.000 kroner, hvis du allerede har et lån på 10.000 kroner hos Kassekreditten. Du kan dog godt tage lån hos andre låneudbydere samtidig med, at du har et lån hos Kassekreditten. Det er der ikke noget, der forhindrer dig i.

Besøg Kassekreditten her

Lån direkte fra mobilen

Kassekreditten har optimeret deres hjemmeside på en måde, så det er nemt og hurtigt at låne penge direkte fra din mobil. Du skal ikke gøre det via SMS, men det kan klares på samme måde direkte via din mobil.

Der er ikke rigtig nogen, der gør sig i direkte SMS lån mere, men flere låneudbydere har gjort det nemt at besøge deres hjemmeside direkte fra mobilen, så du slipper for at skulle bruge en computer, bare fordi du gerne vil låne penge.

Læs mere hos Kassekreditten her

Undgå at skulle stille sikkerhed

Vil du gerne tage et lån hos Kassekreditten, slipper du for at skulle stille nogen former for sikkerhed. På den måde bliver det både nemt og enkelt at låne penge hos Kassekreditten.

Hos flere andre låneudbydere skal du stille en eller anden form for sikkerhed, men det er altså ikke et krav, hvis du gerne vil låne penge her. Så skal det være både nemt, enkelt og ikke mindst sikkert, når du låner penge, bør du tage et nærmere kig på Kassekreditten. Så bliver det ikke meget nemmere at låne penge, der kommer direkte ind på din konto.

Besøg Kassekreditten her