5 metoder til at nå materielle goder

Selvom de fleste ikke finder de materielle goder som det vigtigste i deres liv, så er der alligevel næsten altid en eller anden materiel
ting, som man godt kunne tænke sig få. Det kan være små ting til få hundrede kroner eller det kan være et nyt hus eller en ny bil.

Vi har her listet 5 metoder til at opnå det du drømmer om:

Tag et arbejde

Dette er den klassiske metode at opnå goder på. Tag et arbejde, få udbetalt løn og køb det du ønsker for pengene.

Investeringer

Denne metode kræver at du allerede har penge, samt at du har så mange at du kan leve med at miste dem. Der er altid en risiko ved at investere sine penge. Som regel er gevinsten proportional med gevinsten. Dvs. jo større risiko jo større profit kan du forvente.

Lån penge

Denne metode kræver ikke at du allerede har penge, men den kræver at du skaffer penge efterfølgende for at kunne betale lånet tilbage. Det betyder at du kan få goderne med det samme, men samlet bliver det dyrerer end ved de andre metoder, da du udover lånet også skal betale renter og gebyrer.

Tjen goderne direkte

Undersøg hvem der producerer det gode, som du ønsker, eller evt. bare en forhandler af produktet. I stedet for at tjene penge og efterfølgende købe produktet, så kan du evt. optjene goderne direkte. Henvend dig til forhandleren og find ud af hvad der har værdi for ham/hende. Hvis du kan skaffe forhandleren mere værdi end hvad produktet er værd for forhandleren, så kan I måske lave en byttehandel.

Bliv selvstændig

Denne metode ligger tæt op ad rådet om at tage et arbejde. Som selvstændig er du din egen herre og kan potentielt tjene meget mere end du kan som lønmodtager. Til gengæld vil du i starten ikke tjene nær så meget som du kunne som lønmodtager, da du først skal have opbygget en kundedatabase, der ønsker at købe dine produkter eller dine ydelser. Du er ikke afhængig af at finde et job, så det er bare med at smøge ærmerne op, tilføje masser af knofedt, og langsomt opbygge en god indtjening.

 

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.